Tilføj din overskrift her

OM CAMILLA

I Camilla møder man et umiddelbart og bredt favnende menneske, der flyder med livet og nok skifter form, men aldrig spor: hun taler altid hjertets sprog – både flydende rent, blindspot-prikkende og sensitivitetsdragende.

 

Sammen med Camilla vil du opleve, at det tillidsfulde rum i dig meget hurtigt vil opstå helt af sig selv. Du kan få belyst sider af dig selv, du har brug for at fremelske yderligere – eller sider af dig selv, du har brug for at tage hånd om i kærlighed. Der er altid plads. Til det grimme, det dyriske, det vilde, det milde, det skamfulde, det blide, det subtile, det sårbare, det længslende, det sansende, det kærlige … det hele!

 

Camilla giver kærligheden den stemme, som kan trænge igennem de dele af dig, du har brug for at møde, rumme og elske. Gennem lyd, tale, berøring og inddragelse af rum, stemninger og naturen omkring os skaber hun en åbning for, at dit helt eget hjerterum kan udfolde sig og åbne sig i et møde med alt, hvad der er dig.

 

Fælles for alt, hvad Camilla foretager sig, er en sanselig tilgang til at opleve livets nuancer. Ingen bestemt agenda om, hvor vi skal hen – men nærmere en agenda om, hvordan vi bevæger os sammen med livet på en måde, som er væredygtig.

 

I Camillas krop flyder kærligheden frit, og den flyder hun med på de måder, der er brug for det – og inspirerer dermed dig til at gøre det samme. Hun vil hjælpe dig med at lade livet flyde igennem dig, hvor der er brug for det. Lad det flyde over, lad det boble, lad det finde et leje, lad det leve – alt det, der er dig.

 

Det er dét, Camilla er her for at give dig: oplevelsen af at være dig selv.

 

 

[Teksten er skrevet ud fra en clairvoyant billedlæsning v/ Sisse Mølgaard Poulsen]

 

[Coverfoto: Emma Hvidbak]

 

Foto: Jane Vorre

Mit hjerte, sind og krop er meget taknemmelig for Camillas yin yoga og hendes blide, omsorgsfulde guidning.

Sille Schaeffer

Camilla er inviterende, legende, lattermild, livfuld og nysgerrig. Som menneske og som underviser. Hun skaber blidhed og blødhed. I det fysiske rum. Og i mit indre krops-rum.

Siff Jenjela Stephenson

Med Camilla som underviser, finder man hurtigt ud af at man er præcis, som man skal være og at man kan ikke gøre noget forkert.

Lise Krogh Hørning

At jeg fandt Camillas Yoga er noget af det bedste,
der er sket for mig i lang tid. Det er ren luksus for sjælen.

Rikke Navne