KVINDECIRKEL

Kvindecirkel for dig, der er klar til en gennemgribende integration af den feminine energi. Langsomhed, dybde, sjæl, skønhed, nærvær og nydelse.

 

Du bliver en del af et intimt fællesskab med 8 kvinder. Vi deler en rejse mod dyb glæde indefra og overflod af kærlighed at dele ud af.
 

– Længes du efter en dybere kontakt til din krop og dit hjerte?
– Har du mod til at lære at være kærligt tilstede med alt, hvad du rummer indeni?
– Mærker du et kald efter at tage dine længsler alvorligt?

 

Du ønsker at tage hånd om dig selv  med en klar intention om mere nærvær og nydelse. Du søger en dybde i relationen til dig selv og livet. Måske er du på vej ovenpå efter en periode med depression, stress eller du er udfordret af fysisk sygdom. Du ønsker at leve med en stærkere kontakt til din krop og dit hjerte og at mærke den støtte og meningsfylde, du kan hente indefra.

 

Forløbet forener alt det, der ligger mit hjerte mest nært og alt det bedste, jeg har at dele ud af. Det bliver en levende proces, hvor vi følger energien og giver rum til det, der dukker op. Det betyder at du og din rejse får betydning for, hvordan forløbet tager sin form.

 

NØGLEORD FOR CIRKELMØDER

 

Restorativ Yoga, Mindfulness, Compassion, Mindful Coaching, Reiki healing, Power of 8 healing, Feminin Embodiment, Sisterhood, Selvudvikling, Cirkelpower, Ceremoniel Cacao og Do Terrras æteriske olier. Hver enkelte cirkel-session vil indeholde nogle af disse elementer i forskellige udgaver og målestok.

 

Vores møder vil for en stor andel udfolde sig i stilhed. Der vil være rammesatte Sharings, som jeg designer med en intention om at minimere tale til lige akkurat de få ord, som tjener din og vores fælles proces. Vi bærer hinanden ved at mødes i hjertet, spejle hinanden derfra, arbejde med healende intentioner og fordybe kontakten til den overflod af kærlighed, vi rummer hver især.

 
Vi kommer ikke til at bære hinanden med mange ord, historier fra eget liv eller gode råd. Dit bidrag til din egen og gruppens rejse vil være at møde op hver gang, ankomme med hjertet først og vove modet til ægte nærvær. Du skal ikke have nogen særlige evner. Jeg guider dig hele vejen.
 
 
 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ

Den optimale gruppe består af 8 kvinder – mig selv inklusiv. Derfor er det vigtigt, at du indstiller dig på, at blive en del af et forpligtende fællesskab. På vores månedlige cirkelmøder af 3 timer, er det min forventning, at du prioriterer gruppen over de mange andre aktiviteter i dit liv. Det har stor betydning for både dit personlige udbytte, såvel som den effekt de øvrige deltagere vil få mulighed for at opleve.

 

 

 

DET PRAKTISKE

Vi starter september 2023. Alle vores møder vil finde sted på søndage i samme tidsrum. Datoer følger snarest.

 

Hvis du efter grundig læsning her føler dig kaldet, så tager vi en snak i telefonen, hvor både du og jeg fornemmer nærmere, om kvindecirklen her er det rigtige valg for dig. Fang mig på 2972 2887.

 

Book din plads i cirklen ved at overføre kr. 4500; og bliv en del af 9 magiske cirkel-sessions i et nært, dybdegående og smukt kvindefællesskab.

 

Alle aktiviteter finder sted i byens smukkeste yogalokale i Mejlgade 47, Aarhus C.

Glæd dig til kærligt selskab og skønhed der flyder over.

 
 
Stor og kærlig hilsen til dig,
Camilla
 
 

Camilla skaber et rum med ro og fordybelse. Du bliver guidet til at være til stede med din krop og dine følelser. Rolige, blide og nærværende øvelser, der arbejder indad. Jeg har været så heldig at mærke hvordan energier arbejder i rummet og i min krop og oplevelsen af farver og former har givet mig en meditativ afslapning, som jeg mærker, at min krop elsker. Jeg er utrolig glad og taknemmelig for forløbet.

Camilla Pejtersen

Jeg elsker den atmosfære af tid, ro, fravær af krav og præstation, fordybelse, ren væren og kærlig selvomsorg som Camilla er så dygtig til at skabe - og som for mig er essensen i alle de rum, hun skaber. I kvindecirklen er der et åbent og kærligt fællesskab med andre kvinder, hvor vi støtter og møder hinanden - med alt hvad der er her og nu. Masser af dejlig blid terapeutisk yoga med integrerede visualiseringer og somatiske fordybelses-øvelser. Det har været berigende at være sammen med andre om at lave fordybende, indadvendt arbejde og jeg har følt en stor tryghed i gruppen.

Terese Borbye Bech

For mig er du indbegrebet af Mindfulness og Compassion. Jeg tror, at kun få kan formidle det så rent og blidt som dig. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg gennem din undervisning i yin yoga har forstået rent kropsligt, hvad mindfulness kan og er.

Sidsel Gaustadness