Feminin Spiritualitet - Retreat i Portugal

Tidlig sommer i Portugals bjerge primo juni 2023.

Vi vil bevæge os med naturlig sensualitet og nydelse – og invitere den seksuelle energi til udfoldelse, som en helt basal drift, kraft og livfuldhed. Frisætte os selv gennem bevægelse i et hjerte-rum, der åbner, favner og giver plads. Vi vil være sammen om at mærke kærligheden til livet, sådan som det allerede ér, og lade nye bevægelser opstå med lethed  derfra. + Naturligvis vanvittig lækker vegetarisk mad. 

Fra kr. 8000; ekskl. fly

cherry blossoms, japanese cherry, tree blossoms-3327498.jpg

Feminin Spiritualitet 1 Day Retreat 

Joyful & Juicy // Soft and Peaceful

2 workshops som du kan kombinere til et helstøbt 1 day Retreat.

En formiddag med Sensuelt Slow flow som varmer op til og kulminerer i guidet healende flow dans. En eftermiddag med Terapeutisk Yin & Restorativ Yoga. Her runder vi dagen af med cacao ceremoni, hvor vi mødes i hjertet og deler det, der er kommet op og som skal siges højt.

 

Kr. 800; kr. ekskl. frokost

Yin Yoga & Healing i Provence

Lad kærligheden flyde frit – september  2023.

Du er alt, hvad du skal være. Du har alt, hvad du behøver. Du er allerede nået frem… Er du parat til at mærke, at det er sandt? 

Med lækker sensuel og højtvibrerende Feminin Embodiment & Sisterhood vil jeg skabe et rum, hvor du kan møde din sjæl gennem sansning og lande i en blød og kærlig relation til dig selv.

Fra kr. 9000; ekskl. tog / fly

Yin Yoga & Healing - Retreat i Provence

Lad kærligheden flyde frit igennem dig primo oktober 2023.

Du overgiver dig til langsomhed og dine sanser modtager livets gaver i sin fulde skønhed. Den sødmefulde og evige stilhed, som altid allerede bor indeni dig toner frem og fylder din krop. Min intention er, at du vil mærke, at også sammen med ‘all the messy shit’ kan du være fredfyldt, hel & fri. Jeg vil åbne for, at du kan lytte dybt indad – og til at du kan udtrykke dig autentisk og følge det du mærker op med handling.

Fra kr. 9000; ekskl. tog / fly

Hjertevarme, æstetik og boblende energi

Jeg har afholdt 14 Yoga Retreats i Portugal. Jeg elsker at kræse om dig på alle plan. Gennem årene har jeg udviklet og forfinet de mange skønne elementer, som et Yoga Retreat består af. Du vil opleve hjerteligt samvær i en bevidst og intim faciliteret gruppeproces. Smagfuld grøn menu, der bygger din krop op indefra. Feminin og sensuel spiritualitet i mange nydelsesfulde afskygninger. Slooow og inderlig fordybelse i naturlig kombination med improviseret energifyldt gak og gøjl – sådan som det vil udfolde sig i øjeblikket. 

 

Jeg tager mig personligt og kærligt af dig hele vejen! Med 18 års erfaring i undervisning og facilitering – og med assistance fra 2 forrygende kokke og en massør med magiske hænder.  

 

Med varm hilsen, 

Camilla