TERAPEUTISK YIN YOGA OG REIKI HEALING

Vil du praktisere 100% præstations-fri yoga, der forbinder dig med krop og sjæl og giver dig mulighed for at mærke, at du er præcis, som du skal være?

 

Yin Yoga hos mig har en blød feminin energi, hvor det handler om at give slip og spænde af, så du kan falde dybt ind og ned i dig selv. Lande i en blød og afspændt krop, hvor også nervesystemet kan finde hvile.

 

Jeg taler til dine sanser, guider din opmærksomhed ind i et  kropsligt nærvær og hjælper dig til at åbne for kærlighed til øjeblikket og til dig selv. Med alt hvad du er.

 

Jeg blander terapeutiske Yin Yoga op med Mindfulness, Compassion, Reiki Healing og Tantra.

 
Dybereliggende spændinger, som er flyttet ind i din krop pga traumer af psykisk eller fysisk karaktér, er tilstande som kroppen selv kan helbrede. Men den skal have de rigtige omstændigheder. Dem søger vi at skabe her – både fysisk, følelsesmæssigt og bevidsthedsmæssigt.
 

Elsker du tanken om Yin Yoga med en sensuel, feminin og spirituel tilgang, så tror jeg, du vil finde dyb glæde ved at komme til Yoga hos mig.

 

Du er hjerteligt velkommen 🙂 

 

 

Med varm hilsen,

Camilla

 

 

PS. Nederst på denne side kan du læse om alt det praktiske.

Ved mit møde med Camilla opdagede jeg med kroppen, hvad jeg tidligere havde læst om og forsøgt at opnå. Jeg mødte et rum, hvor jeg ikke skulle præstere, hvor kroppen kunne hvile lige netop som den er. På Camillas yogagulv kan jeg give mig selv et knus og mærke at alt er, præcis som det skal være. Det har været med til at styrke min tro på mig selv, og på at jeg har lov til at indtage en plads i rummet, lige netop som jeg er.

Karin Steen Steffensen

I Camillas varetægt, finder jeg en tryghed, som gør, at jeg tør være sårbar og tør mærke mig selv. Jeg giver helt slip og fordyber mig. Jeg kan blive berørt og tårer strømmer lydløst ud. Eller jeg ligger bare og nyder roen og Camillas stemme. Hver gang mærker jeg mig selv dybere, og flere gange har jeg oplevet en trancelignende dyb forbindelse mellem krop, sjæl og rum.

Astrid Enøe

Det sidste år har dette været ugens højdepunkt for mig, og jeg er helt afhængig af de lange blide stræk og Camillas kyndige vejledning

Sidsel Gaustadness

Forår 2024

 
  • Vi mødes d. 13/3, 3/4 og d. 17/4 fra 19.00-20.30
  • Book alle 3 gange for  500; eller enkeltvis for 200; kr.
  • Vi bliver en lille intim gruppe på maks. 7
  • Vi mødes i Mejlgade nr. 47, baggården, 3. sal. Et lysende smukt Space med udsigt over byens tage og alt det yoga-gear, du kan drømme om.

Tilmelding

Skriv til mig privat på 2972 288 & overfør beløbet til min konto i Middelfart Sparekasse: 9860 – 0000874035.
 
Varmeste vibes din vej,
Camilla
white room