TERAPEUTISK YIN YOGA OG REIKI HEALING

Jeg taler til dine sanser, guider din opmærksomhed ned i din krop og hjælper dig til at lande  i dig selv.

Vil du praktisere 100% præstations-fri yoga, der forbinder dig med din krop og sjæl og hjælper dig til at mærke, at du er præcis, som du skal være.

 

Dybereliggende spændinger, som er flyttet ind i din krop pga traumer af psykisk eller fysisk karaktér, er tilstande som kroppen selv kan helbrede. Men den skal have de rigtige omstændigheder. Dem søger vi at skabe her – både fysisk, følelsesmæssigt og bevidsthedsmæssigt.
 
Yin Yoga er en yogastil med en feminin energi, hvor det handler om at give slip og spænde af, så du kan falde dybt ind og ned i dig selv.
 

Min terapeutiske Yin Yoga er blandet op med bl. a. Mindfulness, Compassion, Reiki Healing og Tantra.

 

Kan du mærke kaldet efter Yin Yoga med en sensuel, feminin og spirituel tilgang, så tror jeg, du vil elske Yoga hos mig.

 

Du kan booke en 1:1 session af 2 timers varighed for kr. 900; Her vil alt være tilpasset dig og dine behov og mine hænder vil være frie til at heale dig al den tid, vi har sammen.

 

Du er også velkommen til at  deltage på et af mine skønne og intime hold med kun 10 deltagere. Læs mere om dem nedenfor.

Ved mit møde med Camilla opdagede jeg med kroppen, hvad jeg tidligere havde læst om og forsøgt at opnå. Jeg mødte et rum, hvor jeg ikke skulle præstere, hvor kroppen kunne hvile lige netop som den er. På Camillas yogagulv kan jeg give mig selv et knus og mærke at alt er, præcis som det skal være. Det har været med til at styrke min tro på mig selv, og på at jeg har lov til at indtage en plads i rummet, lige netop som jeg er. .

Karin Steen Steffensen

I Camillas varetægt, finder jeg en tryghed, som gør, at jeg tør være sårbar og tør mærke mig selv. Jeg giver helt slip og fordyber mig. Jeg kan blive berørt og tårer strømmer lydløst ud. Eller jeg ligger bare og nyder roen og Camillas stemme. Hver gang mærker jeg mig selv dybere, og flere gange har jeg oplevet en trancelignende dyb forbindelse mellem krop, sjæl og rum.

Astrid Enøe

Det sidste år har dette været ugens højdepunkt for mig, og jeg er helt afhængig af de lange blide stræk og Camillas kyndige vejledning

Sidsel Gaustadness

VÆR MED EFTERÅR 2022

– Vi er en lille intim gruppe på maks. 10
– Vi mødes første gang 4. august 2022 19.00-20.30.
– Vi mødes 18 gange i alt.
– Du finder vores studio i Mejlgade nr. 47, baggården, 3. sal. Et lysende smukt Space med udsigt over byens tage og alt det yoga-gear, du kan drømme om.

 
T I L M E L D I N G
Skriv eller ring på 2972 288 & overfør kr. 2500; til min konto i Middelfart Sparekasse: 9860 – 0000874035.
 
 
Med varm hilsen,
Camilla
white room