SENSUEL SLOW FLOW

Sensuel Slow Flow er en nydelsesfuld og dybt sanselig oplevelse, der forbinder dig med din dybeste feminine essens.

 

Min intention er, at åbne for bevægelse fra din primale væren gennem frihed i de basale udtryksformer åndedræt, lyd og bevægelse.

 

Når kroppen bevæger sig fra frisatte instinkter og inderlig sanselighed, kan du bevæge dig med en oplevelse af at være en hel og samlet energikrop i direkte forbundethed med de levende kroppe omkring dig.

 

Du vil opleve at få vækket din sanselighed, din naturlige erotiske energi, din legesyge, din glæde og din magnetisme <3

 

Sensuel Slow Flow er ikke yoga, og det er heller ikke engang træning. Det er frit flydende livskraft i bevægelse – med inspiration fra bl.a. Yoga, Tantra, Primal Play, Mindfulness og Compassion.

 

Min Kundalini-aktivitet og den bevægelseskvalitet, som den åbner for i min krop, er også en væsentlig inspirationskilde.

 

Her følger en uddybning af de vigtigste elementer.

 

> Bevægelse

Du kommer til at rulle, glide, vugge, svaje, slange dig i forløsende organiske swirls, række blødt fra dit center og hvile i dybt nærvær med livet der strømmer indeni.

 

Skabe forbindelse og samling med nærvær, blødhed og omsorg ind i bevægelse – former der smelter dig inde fra og glider over i formløshed. Vi bevæger os direkte på det lækre hvidmalede trægulv.

 

> Åndedræt

Sensualitet afhænger i høj grad af frihed i dit åndedræt. Frihed til at sukke dybt, stønne blødt, snerre kælent som en kat – eller andet. Jeg oplever, at frihed i åndedræt er svært og føles grænseoverskridende for mange. Men det er virkelig en nøgle til ægte nydelse. I din hverdag, i dit sexliv – anywhere.

Du vil få rum til at give slip ind i dit eget åndedræt i præcis det tempo, som føles rigtigt for dig.

 

> Berøring

Laaangsom og engleblid selvberøring. Berøring af gulvet. Af luften. Af de andre kvinder i lokalet. Dit hjertes energi strømmer ud gennem dine hænder. Hengiven og inderlig berøring er love in action.

 

Kærlig og omsorgsfuld selvmassage – og til slut i forløbet blid sensuel massage af hinanden 3 og 3 kvinder sammen.

Vi kommer til at kravle rundt som kælne kattedyr og gnide os op ad hinanden – lidt eller meget. Præcis sådan som din krop vil det i øjeblikket.

 

>Stilhed

Stilhed i krop og sind åbner for sansning, af dine indre bevægelser – også dem som udtrykker sig mere subtilt. I stilheden kan du forankre dig dybt i dig selv. I stilheden vil vi åbne for at du kan sanse din helhed, din forbundethed, din hjerteenergi og de impulser til bevægelse som opstår i og fra din egen væren.

 

Vi kommer til at slutte hver session med en hvilende yin-stilling og en klassisk shavassana, hvor dit system får ro til at integrere, bevægelser på alle plan – kropsligt, mentalt og sjæleligt.

 

Jeg viser dig en vej, hvor det kommer til at føles naturligt. Det ER naturligt. Vi er flokdyr. Når vi møder os selv og hinanden fra krop, så vokser frihed, forbundethed og dyb glæde i den smuk sammenhæng.

 

Med varm  hilsen,

Camilla

 

 

Photo by Iva Rajović on Unsplash

Camilla formidler med stor nænsomhed en stærk indre ro gennem sin praksis. Jeg blev jeg guidet ind i en kraftfuld grounding - kalder det “moder jord” energien. Jeg oplever, at der ligger meget dybe personlige og faglige indsigter bag Camillas kurser.

Bente Elisabeth Hansen

I Camillas varetægt, finder jeg en tryghed, som gør, at jeg tør være sårbar og tør mærke mig selv. Jeg giver helt slip og fordyber mig. Jeg kan blive berørt og tårer strømmer lydløst ud. Eller jeg ligger bare og nyder roen og Camillas stemme. Hver gang mærker jeg mig selv dybere, og flere gange har jeg oplevet en trancelignende dyb forbindelse mellem krop, sjæl og rum.

Astrid Enøe

Det sidste år har dette været ugens højdepunkt for mig, og jeg er helt afhængig af de lange blide stræk og Camillas kyndige vejledning

Sidsel Gaustadness

VÆR MED FORÅR 2023

– Vi er en lille intim gruppe på maks. 8 
– Vi mødes første gang 12. januar 2023 17.00-18.30.
– Vi mødes 4 gange i alt. Du køber alle 4 sessions samlet til kr. 600;.
– Du finder vores studio i Mejlgade nr. 47, baggården, 3. sal. Et lysende smukt Space med udsigt over byens tage og alt det yoga-gear, du kan drømme om.

 
T I L M E L D I N G
Skriv eller ring på 2972 288 & overfør kr. 600; til min konto i Middelfart Sparekasse: 9860 – 0000874035 inden d. 7. Januar.
 
 
Med varm hilsen,
Camilla
white room