SENSUEL SLOW FLOW

Sensuel Slow Flow er en nydelsesfuld og dybt sanselig oplevelse, der forbinder dig med din dybeste feminine essens.

 

 

Min intention er, at åbne for bevægelse fra din primale væren gennem frihed i de basale udtryksformer åndedræt, lyd og bevægelse.

 

 

Når kroppen bevæger sig fra frisatte instinkter og inderlig sanselighed, kan du bevæge dig med en oplevelse af at være en hel og samlet energikrop i direkte forbundethed med de levende kroppe omkring dig.

 

 

Du vil opleve at få vækket din sanselighed, din naturlige erotiske energi, din legesyge, din glæde og din naturlige magnetisme <3

 

 

Sensuel Slow Flow er ikke yoga, og det er heller ikke engang træning. Det er frit flydende livskraft i bevægelse – med inspiration fra bl.a. Yoga, Tantra, Primal Play, Mindfulness og Compassion.

 

 

Min Kundalini-aktivitet og den bevægelseskvalitet, som den åbner for i min krop, er også en væsentlig inspirationskilde.

 

 

Her følger en uddybning af de vigtigste elementer.

 

 

> Bevægelse

Du kommer til at rulle, glide, vugge, svaje, slange dig i forløsende organiske swirls, række blødt fra dit center og hvile i dybt nærvær med livet der strømmer indeni.

 

Skabe forbindelse og samling med nærvær, blødhed og omsorg ind i bevægelse – former der smelter dig inde fra og glider over i formløshed. Vi bevæger os direkte på det lækre hvidmalede trægulv.

 

 

> Åndedræt

Sensualitet afhænger i høj grad af frihed i dit åndedræt. Frihed til at sukke dybt, stønne blødt, snerre kælent som en kat – eller andet. Jeg oplever, at frihed i åndedræt er svært og føles grænseoverskridende for mange. Men det er virkelig en nøgle til ægte nydelse. I din hverdag, i dit sexliv – anywhere.

Du vil få rum til at give slip ind i dit eget åndedræt i præcis det tempo, som føles rigtigt for dig.

 

 

> Berøring

Laaangsom og engleblid selvberøring. Berøring af gulvet. Af luften. Af de andre kvinder i lokalet. Dit hjertes energi strømmer ud gennem dine hænder. Hengiven og inderlig berøring er love in action.

Måske kommer vi til at kravle rundt som kælne kattedyr og gnide os op ad hinanden – lidt eller meget. Præcis sådan som din krop vil det i øjeblikket.

 

 

>Stilhed

Stilhed i krop og sind åbner for sansning, af dine indre bevægelser – også dem som udtrykker sig mere subtilt. I stilheden kan du forankre dig dybt i dig selv. I stilheden vil vi åbne for at du kan sanse din helhed, din forbundethed, din hjerteenergi og de impulser til bevægelse som opstår i og fra din egen væren.

 

Vi vil typisk runde af med en  med en lækkert langvarig hvilende restorativ stilling og en klassisk shavassana, som giver de bedste betingelser for integration af de bevægelser som har udfoldet sig i hele dig – kropsligt, mentalt og sjæleligt.

 

Jeg guider dig og leder dig langsomt på vej, så denne dybt sensuelle praksis vil føles naturlig, tryg og fri for præstation. 

 

Hvis du længes efter, at møde dig selv og os andre fra krop og lystfuld indre kontakt, så kom og vær med.

 

Så giver vi los på den bløde måde og lader frihed, forbundethed og glæde udfolde sig i smuk sammenhæng.

 

Med varm hilsen,

Camilla

 

 

 

Photo by Iva Rajović on Unsplash

Camilla formidler med stor nænsomhed en stærk indre ro gennem sin praksis. Jeg blev jeg guidet ind i en kraftfuld grounding - kalder det “moder jord” energien. Jeg oplever, at der ligger meget dybe personlige og faglige indsigter bag Camillas kurser.

Bente Elisabeth Hansen

Kender ingen der som Camilla evner at støtte mig til sanselighed, dyb forbindelse, livskraft - og til at resette mit nervesystem på den allerlækreste måde. Mødet med Camilla og hendes yoga har været SÅ betydningsfuldt for mig. Min alltime favourite yogalærer!

Terese Borbye

Det sidste år har dette været ugens højdepunkt for mig, og jeg er helt afhængig af de lange blide stræk og Camillas kyndige vejledning

Sidsel Gaustadness

Efterår 2024: Sensuelle Søndage

Sensuelle Søndage kombinerer Sensuel Slow Flow og Terapeutisk Yin Yoga & Reiki. Vi indleder med langsom og blød bevægelse, der smelter din krop og dit hjerte. Herfra glider vi afspændte og fuldt tilstede i kroppen ind i en blanding af Yin og restorative hvilestillinger. Sensualitet og hjertefyldt nydelse vil være vores intention og vores guide for disse søndagsstunder.

 

  • Vi mødes søndag d. 15. & 29/10 fra 15-18
  • Book 1 søndag for 350; eller 2 søndage for 600; kr.
  • Vi bliver en lille intim gruppe på maks. 8
  • Vi mødes i Mejlgade nr. 47, baggården, 3. sal. Et lysende smukt Space med udsigt over byens tage og alt det yoga-gear, du kan drømme om.

Tilmelding

Skriv til mig privat på 2972 288 & overfør beløbet til min konto i Middelfart Sparekasse: 9860 – 0000874035.
 
Varmeste vibes din vej,
Camilla
 
PS. Muligvis følger flere Sensuelle Søndage i november, hvis jeg er i DK  til den tid.
brooke-cagle-TA6t4NbHCv4-unsplash