TERAPEUTISK YIN YOGA & REIKI HEALING I PROVENCE

 

Velkommen til 7 sansefulde efterårsdage i Provence september  2023.

 

 

Du er indhyllet i bløde og varme lyse vibes fra det fortryllende smukke provencalske forår. Du overgiver dig til langsomhed og dine sanser modtager livets gaver i sin fulde skønhed. Den sødmefulde og evige stilhed, som altid allerede bor indeni dig toner frem og fylder din krop. Du mærker, at du er fredfyldt, hel og fri. Det er min intention med dette efterårs-retreat i Provence.

 

Tænk på det som en lang meditation.
En meditation der åbner for den eneste indsigt, du virkelig har brug for:
Du er alt, hvad du skal være.
Du har alt, hvad du behøver.
Du er allerede nået frem.
Er du parat til at lade kærligheden flyde frit igennem dig og mærke, at det er sandt?
 
 
Vi vil forene stilhed, dyb afspænding, bevidst nærvær, sanselighed, sundhed, skønhed og nydelse. Min Intention er, at skabe et rum, hvor du kan etablere en dyb og kærlig relation til dit personlige selv og samtidig få en fornemmelse af det evige Selv i dig.
 
Min intention er, at du vil mærke, at inde bag ‘all the messy shit’ er du fredfyldt, hel & fri. Du vil blive inviteret til at lytte dybt til dine egne behov på alle plan – og til at følge det du mærker op med handling.
 
Yogasalen med glasfront og den smukkeste udsigt over bjergene vil danne ramme for en nøje afstemt blanding af Restorativ Yoga, Blød flydende sensuel yoga, Meditation, Mantra sang, Healing-modaliteterne Reiki & The Power of 8, daglige hjerteåbnende sharings + en enkelt session med Guided Impro dansende bevægelse, Silent Walk langs floden og dejlige stunder med fælles stilhed.
 
Jeg har også sat tid af til ren væren. Stunder hvor tiden er helt din egen. Slentretur i den smukke gamle bydel. En tur på marked eller café. En tur alene op ad bjerget bag os. Ved den skønne pool med en bog. I disse frirum, vil der også være mulighed for at tilkøbe krops-terapeutiske behandlinger.
 
Vi har vores egne dygtige kokke med.. Jeg kan derfor garantere, at maden vil blive et kapitel for sig. En primært plantebaseret menu der tager højde for årstiden, gør brug af de provencalske specialiteter og vil forkæle både dine øjne, din mund og din krop

ALT DETTE KAN DU GLÆDE DIG TIL

 • 7 nætter på smukke Maison10 midt i et betagende naturområde
 • Soft Flow Yoga + Terapeutisk Yin Yoga, mantra-sang og  meditationer
 • Helpension. Smagfuld grøn mad tilberedt af vores dygtige retreat-kokke
 • Mindful vandring ved flod og på bjerg. Ren forkælelse af dine sanser
 • Middag på en resturant lidt udenfor vores lille hjemby Nyonse
 • Masser af tid til afslapning, nærvær og nydelse, fx. ved poolen med en god roman
 • Mulighed for tilkøb af kropsterapi og healing til venlige priser.

 

SMUKKE MAISON 10

Jeg har valgt det private Yoga Retreat Space Maison 10, der ligger i en bjergtagende smuk dal i det nordlige Provence, som vores base . Dette er mit første Yoga Retreat på Maison10, men den yndige by Nyons, hvor vi skal bo, har jeg et nært forhold til. Jeg glæder mig vildt og inderligt til at dele oplevelsen med dig!
 
Få et indtryk af Maison10 her: https://www.maison10.co.uk/
 

 

DET PRAKTISKE

Bestil din helt egen top-komfortable seng på lækkert lux-boheme Twinroom  for 11.000; kr.

 • Booker du inden 1. februar, trækker jeg kr. 2000; fra din pris. Ny pris: 9000 kr. 
 • De første 4 der booker modtager desuden en smuk og lavendel-duftende øjenpude fra STUND (Værdi 180; kr.).
 • Den allerførste der booker, vil modtage en gratis dybdegående massage hos vores egen fantastiske massør.
 • Book i dag med kr. 1000; Resten af beløbet betales senest 1/3. Indbetal til min konto i Folkesparekassen: 9860 – 0000874035 

 

 Jeg har valgt denne nye destination for mine retreats bl.a. for at give dig en mere bæredygtig valgmulighed – at starte og slutte din oplevelse med en togrejse. Du køber en interrailbillet og kan rejse med nattog ned gennem Tyskland. Togrejserne for oktober er endnu ikke frigivet. Vi snakker nærmere om det, når vi er tættere på.

 

Det er også muligt at flyve. Lufthansa flyver fra Kbh. til Marseilles Flyveturen tager 4 timer ud og 6 timer hjem og koster lige nu 1200; kr. Der vil være fælles transport fra Marseilles til Maison10 i Nyons.

 

Jeg byder 10 deltagere velkommen i alt.

 

Du er meget velkommen med de spørgsmål, som du ikke får besvaret her på siden.

Kontakt mig på 2972 2887.

 

Jeg glæder mig virkelig meget til at være sammen og dele en vidunderlig oplevelse med dig!

 

 

Jubiii og kram,

Camilla

 

 

Jeg kan varmt anbefale Camillas retreats. Alle burde forære sig selv denne oplevelse som er ren balsam for sjælen. Perfekte smukke, smukke omgivelser, dejlige mennesker, lækker mad og ikke mindst helt fantastisk undervisning af Camilla

Majken Banke

En uge fyldt til randen af vidunderlige stunder. Camilla skabte en fantastisk god atmosfære med stor velvære; hvor alle sanser og stemninger kom i brug. En uge med meget nærvær og omsorgsfuldhed. En oplevelse man skal unde sig selv – flere gange i livet.

Pia Fjældstad

Restorativ Yoga med Camilla er det mest kærlige og nænsomme, du kan gøre for dig selv! For mig har det virket afstressende og følelsesmæssigt og fysisk forløsende samt medført en forbedret søvn.

Lone Kjøbmand

Vil du prioritere ro, nærvær og dyb afspænding?
Så skal du opleve Camillas skønne restorative yoga, hvor du er garanteret det hele + en helt fantastisk yogalærer."

Terese Borbye Bech