FEMININ SPIRITUALITET

1 DAY RETREAT PÅ NOR36 

 

Kære kvinde. Pludselig er vi mange der taler om søsterskab og samles i kvindecirkel. Det jeg oplever ér, at det er udtryk for en ægte ny måde for os kvinder at relatere på. Jeg er vild med det!

 

Det er mit afsæt for det her 1 dags-Retreat. Sammen med alle de skønne praksisser, jeg elsker og som understøtter feminin spiritualitet.

 

Kom og vær med i cirklen af denne helt særlige magi søndag d. 14. august 2022.

 

Feminin spiritualitet er vejen til sjæl gennem bevidst nærværende, sensuel og nydelsesfuld kropslig praksis. Det kalder jeg Feminin Embodiment. Des mere afspændt dit nervesystem og din krop er, des mere plads er der til, at din sjæl kan gennemstrømme alle dele af dig. Vi vil forfine det sanselige nærvær og kultivere din evne til at sanse også det som er sart og subtilt. På den måde fordyber du kontakten til kropppens visdom, til din intuition og oplevelsen af at blive guidet. 

 

Bevidst nærvær, sanselighed og nydelse udgør det blødeste afsæt for din egen personlige kraftfuldhed. Vi vil lade os bevæge med naturlig sensualitet – og invitere den seksuelle energi til udfoldelse, som en helt basal drift, kraft og livfuldhed. Frihed gennem bevægelse i et hjerte-rum, der åbner, favner og inviterer til ekspansion. Vi vil være sammen om at mærke kærligheden til livet, sådan som det allerede ér, og lade os overraske og berige af de nye bevægelser, som udfolder sig derfra.

 

Programmet er en nøje afstemt blanding af Feminin Embodiment praksis. Feminin Cirkelkraft, Blød dansende Yoga, blid Yin Yoga, Mantrasang, Guided impro dans (med inspiration fra De 5 rytmer), Cacao-ceremoni og Vision-quest.

 

Jeg byder 10 deltagere velkommen. Vi vil dele en nær og indlevende gruppeproces, hvor vi skaber plads til og drager omsorg for hinanden.Vi vil sanse, mærke, føle og smage på det hele – rulle os hengivent rundt i alle livets nuancer – både fysisk, mentalt og åndeligt.

 

Vi skal have farverig, smagfuld og stanglækker mad, der strutter af energi. Vi vil blive forkælet med vegetarisk kost, der kalder dine sanser til stede og bygger din krop op indefra.

 

Jeg glæder mig inderligt til at dele denne fest med dig! Jeg glæder mig til at være sammen om at skabe og dele et kvindefællesskab, hvor vi favner og løfter hinanden.

 

Se program nedenfor.

 

 

Varmt kram til dig,

Camilla

 

PROGRAM

  • Velkomst – og afklaring af rammer og roller for dagen

  • Blød dynamisk og sensuel yoga der tænder nærværet

  • Vision Quest Stilhedsvandring i den vidunderlige natur

  • Grøn & smagfuld frokost der bygger dig op indefra

  • Terapeutisk Yin & Reiki Healing – når du er landet i dyb ro fordyber vi kontakten til det vigtigste tema på din Vision Quest.

  • Cacao-ceremoni og kulmination på Vision-quest

  • Sharing i et tryg og hjerteåbnende space

  • Sprudlende Dinner med fejring af Feminin Power og de nye smukke strømninger i verden, som vi lige nu er med til at skabe.

  • Conscious Movement feminin flow dans – Vi giver slip på vores forestillinger om, hvad det vil sige at danse og frisætter kroppen til nydelsesfuld bevægelse

 

SMUKKE NOR 36

Jeg har valgt NOR36 som ramme for vores fejring af den feminine energi.

På NOR36 har vi utroligt smukke og personligt indrettede rammer omgivet af fantastisk natur. Vi har også en vidunderlig sal med højt til loftet og alt det yoga-gear du kan ønske dig. NOR36 er et hjertedrevet projekt skabt af Signe og Kristian. Alle detaljer er lækre og indbydende og vil forføre os ind i nærvær og nydelse. 

Se mere her https://www.nor36.dk/

 

DET PRAKTISKE

Jeg byder 10 hjertelige og nysgerrige kvinder velkommen.

Vi mødes kl. 10.00 – 21.00. Frokost, Dinner og Cacao-ceremoni er inkluderet.

Prisen for hele dagen alt inkl. er kr. 1600; 

Indbetal til min konto i Middelfart Sparekasse: 9860 – 0000874035.

 

 

BETINGELSER

Tilmeldning er bindende og pengene refunderes ikke, men pladsen kan overdrages til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage. Giv i så tilfælde besked til camillahvidbak@gmail.com. Skulle retreatet blive aflyst af Feminin Spiritualitet m/ Camilla Hvidbak vil det fulde beløb naturligvis blive tilbagebetalt.

Deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Feminin Spiritualitet m/ Camilla Hvidbak fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign. 

Kære du, henvend dig anytime med de spørgsmål, som du ikke får besvaret her. Fang mig på 2972 2887.

 

Med de allermest kærlige hilsner til dig,

Camilla

Camillas ærlige, kærlige og smukke væsen skinner igennem overalt og ikke mindst i hendes beroligende, bløde stemme.

Tine Lykkegaard

Jeg er inspireret af, hvordan du på din måde tog autoriteten og viste en ny vej. Det skaber betydningsfulde bånd at møde hinanden fra hjertet. På ingen tid kommer man derind, hvor jeg oplever vi rigtigt er. Det er stort at opleve både sig selv og et andet menneske i det nærvær og den åbenhed.

Louise Juhl Hildebrandt